25 juni 2015

Dan morgen de baan maar afbreken...

Overzicht

25 juni 2015

Dan morgen de baan maar afbreken...

Vandaag ben ik het BMW International Open begonnen met een ronde 72, level par. Ik speelde niet geweldig, maar het was ook niet heel slecht. De score had een stuk beter uit kunnen vallen als ik niet een domme fout op hole zestien had gemaakt.

Na twee foutjes op hole zeven en hole tien stond ik een over, maar met goede birdies op tien, elf en vijftien poets ik dat weer mooi weg. 

De zestiende is een korte par-4 en na een goede drive had ik nog maar 60 meter naar de vlag en dus een kans voor birdie. Vanaf de fairway duff ik alleen mijn bal het water in. Een waardeloze bal en al het harde werken van de hele ronde door de plee gespoeld, nadat ik ook mijn bogeyputt van 2,5 meter mis.

Zo'n slechte bal kan en mag je niet slaan, maar het gebeurt toch. Op achttien mis ik ook nog mijn birdieputt en daardoor maak ik een score waar ik goed ziek van ben, want het was makkelijk spelen. Dan ga je toch weer met een klote gevoel je kaart tekenen.

De baan ligt erbij om af te breken, dus dat moet ik morgen dan maar gaan doen!

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam