18 juni 2015

Prima begin van het US Open

Overzicht

18 juni 2015

Prima begin van het US Open

Ik moet zeggen dat het vandaag gewoon een hele goede en solide ronde was. Ik heb met vlagen goed staan putten vooral de testers die erin moeten op deze pittige baan - met lastige en matige greens - heb ik veel gemaakt! De omstandigheden waren zeker in de ochtend en eigenlijk tot een uur of vijf heel goed. Daarna kwam de wind wel opzetten en werd het wat lastiger.

Ik had een lekker begin met birdie op twaalf na een goede tweeputt. Helaas moest ik op dertien met een 3-putt van de achterkant van de green weer een slag terug geven, maar zo'n drieput van 25 meter kan gebeuren hier op zulke greens. 

Mijn birdie op zestien van een meter was lekker en ook op 18 maak ik birdie nadat mijn eagleputt er net naast gleed van zeven meter. 

Parren zijn goed op deze baan en tot hole zes maak ik ook goede parren. Op hole zes raak ik uit positie na een matige drive en kon ik de green niet halen, maar ik hole wel een vier meter putt voor een goede bogey! 

Op hole zeven hole ik een goede lange birdie put van een meter of tien en dat is een lekkere bonus. 

De -2 van vandaag was een lekkere start en morgen moet ik gewoon hetzelfde spel spelen.

Nu in positie blijven en parren zijn goed!

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam