22 juni 2015

Dit is gewoon frustrerend

Overzicht

22 juni 2015

Dit is gewoon frustrerend

Wat moet ik er van zeggen... Het was het gewoon allemaal net niet vandaag. Ik was te vaak uit positie en heb ook niet een keer een goede break gehad. Echt balen. Mijn laatste hole somt het wel zo'n beetje op: Ik sla een goede drive, maar die rolt nét in de bunker. Ik sla een goede lay-up en daarna een perfect ijzer-8, maar die rolt weer nét van het juiste plateau af en dan ben je opeens aan het knokken voor je par. Ik ben vandaag geen een keer goed weg gekomen en heb geen putt geholed.

Maar eigenlijk ging het ver daarvoor al fout. Op hole twee mis ik een birdieputt van anderhalve meter, op drie maak ik een 3-putt en op hole vier zelfs een 4-putt. Vier slagen weg gegooid in drie holes, dat was niet de start waar ik op gehoopt had en die klap ben ik niet meer te boven gekomen.

Ik maak nog wel twee birdies, maar ook nóg een bogey en nóg een double bogey. Dan eindig je op +6 als 39ste en is al dat harde werken van de laatste dagen voor niets geweest. 

Dit is ontzettend balen en eigenlijk het verhaal van hoe het jaar tot nu toe verloopt. Ik kan geen vier goede rondes spelen en dat is erg frustrerend.

Mijn volgende toernooi is het BMW International Open in Duitsland en daarna begin ik aan de voorbereiding op het Brits Open op St Andrews.

Leaderboard.


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam