24 september 2015

Scherper beginnen

Overzicht

24 september 2015

Scherper beginnen

Ik baalde een beetje na de eerste twee holes van het Porsche European Open. Ik begon met par-bogey terwijl dat voor mijn gevoel birdie-par had moeten zijn omdat ik twee relatief korte putts miste. Ik begon net niet scherp genoeg, maar na die eerste holes ging ik steeds beter spelen. Op hole 18, ik was gestart op 10, sloeg ik nog wel een ijzer-4 in het water, maar gelukkig kwam ik daar weg met een bogey. 

De tweede negen kreeg ik veel kansen op birdie. Ik sloeg mijn driver en de ijzers echt goed. Op hole 1 maak ik birdie van twee meter, op 2 mis ik de putt voor birdie van drie meter, op 3 goede birdie en op 4 mis ik de putt van vier meter voor birdie. Op hole 7 een beetje ongelukkige bogey omdat mijn bal tegen de kraag bleef liggen maar meteen hersteld met een birdie op hole 8. Op de laatste hole kwam mijn drive in de fairwaybunker maar ik sloeg een goede ijzer-6 op zes meter van de de hole. Helaas was de putt voor birdie net te kort. Alles bij elkaar zeker geen slechte ronde maar ik moet morgen wel scherper beginnen, dan kan er met het goede spel van de tee zeker een lage ronde in zitten.



Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam