15 april 2016

Het was vandaag heel erg lastig spelen!

Overzicht

15 april 2016

Het was vandaag heel erg lastig spelen!

Het was vandaag erg pittig! Er stond heel veel wind en Valderrama is al lastig genoeg als het windstil is, dus vandaag was het een beest van een baan.

Mijn eerste birdie op 11 was goed! Elke par was sowieso goed vandaag. Ik maak alleen vier bogeys op rij, van hole 14 tot en met 16. 

Op 14 en 15 mis ik mijn ballen aan de verkeerde kant en dan is het vanuit de hoge rough en met de wind erg lastig up-and-downs maken. Op 16 sla ik mijn drive rechts tegen een boom en moest ik zijwaarts terug naar de fairway en mis ik mijn putt voor par van 4 meter. Op 17 werd ik gedwongen om op te leggen uit de fairwaybunker en mis ik de putt voor par van 3 meter net.

De 3-putt op 1 was heel jammer, maar daarna begon ik weer beter te spelen en maak ik een goede birdie op 4. Op de vijfde laat ik een lange birdieputt voor birdie een fractie te kort. Met een wedge sla ik op 8 de bal op een meter van de vlag voor birdie. Op mijn laatste hole, de negende, heb ik een birdieputt van 5 meter, maar die sla helaas ik net te hard door break heen!

+4 is natuurlijk niet een score om blij mee te zijn! Het was vandaag echter heel erg lastig spelen. Morgen moeten we zorgen dat ik die kleine foutjes, bijvoorbeeld die twee 3-putts, van de kaart houd! 

Leaderboard.


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam