4 februari 2016

Solide in een pittige wind

Overzicht

4 februari 2016

Solide in een pittige wind

Vandaag een solide ronde! Ik maakte goede birdies op holes 2 en 8 van 1 meter en een mooie lange put van meter of 8 op hole 6. Drie onder na negen was gewoon goed in een pittige wind hier!

Helaas volgde op 10 echt onnodig een bogey. Na een drive midden fairway sloeg ik een ijzer-4 links in de greenside bunker. Het bunkerschot sloeg ik eigenlijk goed maar die kreeg een hele rare eerste bounce die alle spin er af haalde; ik denk dat de bal op een steentje of zo landde, daardoor rolde die voorbij de vlag een andere bunker in. Vanuit deze bunker sloeg ik de bal op 3 meter. De putt miste de hole, bogey. Voor mijn gevoel heb ik hier minimaal één slag weggegooid.

Na de bogey ben ik eigenlijk niet echt in de problemen geweest. Birdieputts op 16 en 17 van 4 tot 5 meter gleden voorbij de hole. Op 18 sloeg ik een goede driver en rescue; de approach was iets te ver rechts maar wel op de green. Ik denk dat ik een eagleputt van 25 meter had. Die putt was goed en eindigde op 1 meter, en het werd een lekkere birdie om mee af te sluiten.

Ik ben meteen na de ronde naar een tandarts gegaan! Op hole 13 brak een klein stukje van mijn kies af toen ik een mueslireep at … We gaan kijken of ze het beetje bij kunnen slijpen, het doet geen pijn maar het is wel irritant.

Leaderboard.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam