9 juni 2016

Eerste 9 goed, tweede 9 niet scherp

Overzicht

9 juni 2016

Eerste 9 goed, tweede 9 niet scherp

Ik startte vandaag heel goed op de Diamond Country Club met vier birdies op de eerste zes holes. Op hole 8 kwam ik voor het eerst in de problemen. Ik miste de green rechts, goede chip op anderhalve meter maar ik mis de putt voor par. Op hole 9 pak ik die slag meteen terug. Vanuit de fairwaybunker rechts een heel mooie ijzer-6 op anderhalve meter en die putt maak ik wel. -4 na 9 holes is natuurlijk prima.

De tweede negen ging ik helaas wat minder goed spelen. Op hole 10 kreeg ik een enorme stuit op de harde fairway en moest ik droppen vanuit de bosjes. Op hole 11 een slordige 3-putt, die bogey was echt onnodig. Op hole 15 maak ik een goede putt voor birdie om weer naar -3 te gaan. Ik had kansen op 16 en 17 maar mis daar helaas maakbare birdieputts. Op 18 een goede lange eerste putt en ik eindig met een par. Ronde 69 (-3), geen slecht begin. Morgen 08.10 ronde 2.

Leaderboard 

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam