17 november 2016

Heb goed gespeeld!

Overzicht

17 november 2016

Heb goed gespeeld!

Ik heb vandaag in de eerste ronde van het DP World Tour Championship goed gespeeld. Heb veel kansen gecreëerd. Kreeg kansen op 1, 2, 4, 5 en 6. Allemaal van een paar meter, maar die vielen helaas niet. Gelukkig op 3 van een meter of zes wel. In het middenstuk kreeg ik de driver niet op de fairway en dan is het lastig bij de vlag komen. Echte kansen voor birdie kreeg ik niet, maar op die holes maak ik wel makkelijk par.

Op de 11de van de Earth Course vond ik wel de fairway en sla ik een wedge op 1,5 meter voor birdie.

12, 13 en 14 waren weer makkelijke parren. Op 15 sla ik een goede ijzer 9 op 3 meter, maar helaas mocht die niet vallen.

Op 17 sla een goede ijzer-5 die pinhigh 3 meter rechts van de vlag eindigt. De putt ging erin voor birdie. En op 18 sloot ik lekker af met een birdie nadat ik mijn bal voor drie met een wedge op een meter van de hole had geslagen.

Jammer dat de Nederlanders het niet gehaald hebben op Qualifying School. Het was goed geweest voor de ontwikkeling van het Nederlandse golf.

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam