19 november 2016

Geen goede dag ...

Overzicht

19 november 2016

Geen goede dag ...

Ik speelde de eerste negen niet slecht maar kreeg er geen putt in. Lipouts op 1 en 2. En birdiekansen gemist op 5 en 6. En op 7 een eagleputt missen van 3 meter. Op 8 plugged onder de bunkerlip met de driver, bogey. En op 9 miste ik de birdieputt van 2 meter.

Vervolgens parren op 10, 11 en 12. En drie-putts op 13 en 14 deden me de das om vandaag. Ik maakte gelukkig nog een eagle op 15 nadat ik met een houten-3 op 2 meter van de hole sloeg.

Op 17 ging een slechte ijzer-6 de bunker in, het bunkerschot eindigde op 3 meter en ik dacht dat de putt viel maar ook die lipte uit - bogey!

Op 18 sloeg ik mijn driver net te ver rechts het water in vanaf de tee. Dus droppen en  toen een houten-3 rechts over de green heen. Gelukkig een hele goede up-and-down voor par.

Het liep vandaag gewoon totaal niet en geen putt viel. Elke bal die niet 100% was, werd hard afgestraft. Morgen moet het beter.

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam