22 april 2017

Goed gespeeld maar niet goed gescoord

Overzicht

22 april 2017

Goed gespeeld maar niet goed gescoord

Zaterdagochtend eerst ronde twee van het Shenzhen International afgemaakt en meteen daarna ronde drie gespeeld. 

Een frustrerende dag! Heel goed spelen maar niet weten te scoren. 30 holes gespeeld vandaag en 12 birdies gemaakt, maar ik ben maar -3 op die 30 holes - dat geeft aan dat ik ook te veel heb weggegeven en fout heb gedaan!

De middag - de derde ronde - was een verhaal van bunkerlips ... Ik ben in vier bunkerlips terecht gekomen. Niet een bal liggend in het zand maar allemaal in hoog gras, waarbij ik geen enkele stand kon innemen op die steile helingen! Dat leidde tot bogeys op 1 en 8 en ook tot de dubbel bogey op 3. En helaas op hole 9 gebeurde het ook nadat mijn bal na een ijzer-4 terugrolde. Daar kon ik nog een par maken maar helaas geen birdie.

Afgezien van die holes sloeg ik de bal als een droom! Op 3 meter van de hole op 11, op 1,5 meter op 12, op 50 cm op 16. Op 18 op 4 meter, op 4 op 1 meter en op 7 ook binnen een meter!

Al met al dus erg balen dat ik niet de aansluiting naar de top 10 heb gepakt want dat zat er vandaag zeker in! Ik zal nu aan het eind van de ongeveer op de 35ste plaats staan.

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam