2 juli 2017

Een resultaat waar ik niks aan heb

Overzicht

2 juli 2017

Een resultaat waar ik niks aan heb

Als je geen birdies maakt ga je nooit hoog eindigen. Het was gewoon niet goed vandaag en ik ben er goed ziek van dat ik als 32ste eindig, een resultaat waar je helemaal niks mee opschiet.

Het was het allemaal net niet vandaag. Ik begin op de eerste hole met een drie-putt voor bogey. Op 2 en 3 mis ik vervolgens korte birdieputts en is het vertrouwen weg. Alle ballen die ik vandaag net niet goed raak eindigen slecht. Een paar keer lag ik midden fairway maar had ik een modderbal waardoor ik niet naar de vlag kon. De kansen die ik wel creëerde wist ik niet te benutten. De gifbeker moest leeg en de dubbel bogey op de laatste zorgt ervoor dat ik echt met een slecht gevoel naar huis ga.

Ik heb vandaag maar twee holes last van gehad van mijn schouder, dus dat is geen excuus. Komende tijd houd ik de schouder in de gaten, maar ik verwacht daar verder geen grote problemen mee.

Leaderboard.

Kijk op GOLF.NL voor meer over het toernooi.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam