3 maart 2017

-4 is niet slecht!

Overzicht

3 maart 2017

-4 is niet slecht!

Ik speelde vandaag wat beter. Vooral de ijzers naar de vlag waren scherper. Birdie op 3 van 1,20 meter, birdie op 6 van 4 meter en birdie op 8 van 6 meter - dat waren goede putts.

Helaas op de back nine van Chapultepec Golf Club in Mexico vielen ze net niet. ondanks dat ik ze goed sloeg. Op 10 had ik een lip-out van 2 meter, op 11 viel ie net niet van 3 meter. Maar op 12 sloeg ik de bal dood bij de vlag: birdie.

Jammer genoeg miste ik op 15, de par 5, de putt van anderhalve meter voor birdie, de bal hobbelde van zijn lijn en ging hard links. Jammer maar kan gebeuren. Op 16 maakte ik wel birdie na een ijzer-9 op 1 meter.

Helaas moest ik op 17 mijn enige bogey van de dag accepteren. De ijzer was te kort. nog wel op de green maar niet in op de positie die je wil. Ik had een hele lastige en snelle downhil putt van een meter of 20 die niet te stoppen was en 4 meter voorbij de hole ging. De putt terug brak helaas niet en het werd een bogey. Maar ja, dan moet die ijzer naar de green gewoon scherper zijn.

Op 18 creëer ik een goede birdiekans na een wedge op 4 meter, maar die rolde er helaas ook net langs, links.

Al met al een goede score en als ik mijn ijzers zo blijf slaan wordt het een leuk weekend.

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam