17 april 2015

De ijzers moeten scherper

@caption

Overzicht

17 april 2015

De ijzers moeten scherper

Na mijn tweede ronde in de RBC Heritage heb ik een tijd lang ballen geslagen op de range. Mijn ijzers waren vandaag niet scherp genoeg. Ik maak vijf birdies, maar ook vijf bogeys en allemaal door slechte ijzers. Ik begon niet goed en was na vijf holes +2. Hole 14, ik startte vandaag op 10, is mijn vriend nog niet. Net als gister sloeg ik mijn bal in het water maar ik weet het door een goede derde slag wel bij een bogey te houden. Daarna maak ik birdies op 15 en 17 zodat ik na negen holes toch gelijk par door de turn ging. voor de ronde. Op hole 1 en 2, maakte ik goede birdies. Na paars op 3,4 en 5 maak ik helaas drie dure bogeys achter elkaar. Op hole 6 lag ik kansloos bij een bunkerrand, op hole 7 maak ik mijn slechtste putt van de dag en mis van anderhalve meter voor par en op hole 8 is mijn ijzer-8 iets te kort en maak ik geen up and down. Dat is natuurlijk even slikken, maar gelukkig maak ik op hole 9 een goede birdie om de ronde mee af te sluiten. 

Voor mijn gevoel laat ik ook vandaag weer te veel slagen liggen. Mijn ijzers gingen op de range na de ronde al weer een stuk beter. Als ik scherper ben met mijn ijzers dan moet er een goed weekend in zitten want ik speel verder gewoon goed. 


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam