22 december 2015

TaylorMade is mijn nieuwe sponsor

Overzicht

22 december 2015

TaylorMade is mijn nieuwe sponsor

Ik zal komend jaar waarschijnlijk iets minder snel herkenbaar zijn in de baan want mijn oranje golftas ruil ik in voor een TaylorMade Tour Staff Bag. 

Ook een prachtige tas natuurlijk. Het logo van mijn hoofdsponsor Winston Golf komt uiteraard op de voorkant van de tas. Het logo van TayorMade ga je ook zien op de zijkant van mijn visor. Ik ben heel blij met de overeenkomst met TaylorMade. Het is een toonaangevend merk en de voorwaarden van het contract zijn voor mij ideaal. Ik hoef nauwelijks iets te veranderen wat betreft equipment.

Met de M1 driver van TaylorMade heb ik mijn laatste drie toernooien al gespeeld. Het is een topdriver die me meer afstand geeft. Met de M1 heb ik 2 mijl per uur extra ballspeed en vier meter extra carry, dat is mooi meegenomen. Omdat ik ook minder spin sla, krijg ik meer rol. Zeker op een wat hardere ondergrond sla ik daardoor stuk verder. De andere twee woods in mijn tas zijn de TaylorMade AeroBurner, een 3-wood met 15 graden loft en een R15 rescue met 17,5 graden loft, dat is feitelijk mijn 5-wood.

De overeenkomst met TaylorMade is perfect voor mij omdat ik verder vrij ben in mijn keuze voor de overige clubs. Ik blijf daarom met mijn vertrouwde ijzers en bal van Titleist. Vooral van bal wisselen zal ik niet snel doen, want een andere bal reageert anders en dat betekent in feite dat je aan alle clubs weer moet gaan wennen. Ik ben heel tevreden met mijn materiaal en hoop nog lang aan TaylorMade verbonden te blijven.

 

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam