17 december 2015

Golfer van het jaar!

Overzicht

17 december 2015

Golfer van het jaar!

In hotel Huis ter Duin worden aan het eind van elk jaar in verschillende categorieën de Golfawards uitgereikt. Er wordt ook bepaald wie zich een jaar lang Golfer van het Jaar mag noemen. Ook al gaat het mij natuurlijk vooral om toernooien winnen, ik ben er toch trots op dat ik die titel voor het zesde jaar op rij in de wacht heb gesleept.

Dit was misschien niet mijn allerbeste jaar qua prestaties, maar voor de titel Golfer van het Jaar gaat het erom wie het meeste prijzengeld heeft verdiend. Het is niet aan mij om daar iets van te vinden, maar ik denk wel dat je om Golfer van het Jaar te worden op het hoogste niveau moet spelen.

Ik wil ook graag Christel Boeljon, Darius van Driel - Golfster en Talent van het Jaar - en alle andere prijswinnaars feliciteren met hun Award, jullie hebben hem verdiend!

Voor mij is het nu tijd voor een periode van rust. 21 januari begin ik in het Abu Dhabi Golf Championship weer met toernooien spelen. Daarvoor ga ik een periode naar Dubai om goed te trainen.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam