26 juni 2015

Nog niet goed genoeg

Overzicht

26 juni 2015

Nog niet goed genoeg

Gisteren baalde ik flink na afloop van mijn ronde. Ik maakte een stomme fout op hole zestien en daardoor ging ik met een slecht gevoel de baan af. Je weet dat je dat soort dingen snel moet vergeten en door moet, dus vandaag ben ik gewoon weer opnieuw begonnen.

Ik speelde vandaag goed, maar de score had echt nog wel wat beter gemoeten want het is prijsschieten hier. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat de par 69 is in plaats van de 72 die er voor staat. 

Ik heb voor mijn gevoel iets te veel laten liggen in de tweede ronde en maak twee keer een drieputt die beiden een bogey opleveren. Verder speelde ik solide. Mijn drives waren goed, alleen hadden mijn ijzers wel iets scherper gemogen dus daar ga ik zo nog even op oefenen. Ik had ook veel kansen vandaag, alleen hadden er nog best een paar putts meer in gemogen. 

Aan de andere kant is vier onder par gewoon een goede score. Toe ik hier in 2010 elfde werd ging ik volgens mij als laatste het weekend in, dus je kunt wel zien wat hier mogelijk is. Ik denk dat je in het weekend twee keer vijf of zes onder moet maken om echt mee te doen.

In het weekend gaan we los!

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam