26 november 2015

Nieuw seizoen, goede openingsscore!

Overzicht

26 november 2015

Nieuw seizoen, goede openingsscore!

Vandaag twee bogeys die voor mijn gevoel niet nodig waren en daar baal ik van. Maar de rest was gewoon erg goed en solide!

Ik startte op 10 en de birdies op 13 en 14 waren lekker! Helaas sloeg ik op 15 mijn rescue in het water bij de green en moest ik een bogey noteren. Bogeys op een par 5 voelen helaas aan als dubbels. Maar ik maakte gelijk op 17 en 18 goede birdies door twee goede putts te holen van een meter of vijf.

Op mijn back nine ging het spel gewoon goed. De birdiekansen op 1 en 2 vielen helaas niet maar gelukkig maakte ik er wel eentje op 4, van 2 meter. Op 6 had ik een putt voor eagle van 5 meter maar die hield ik net te kort en dat was zonde!

Na goede parren op 7 en 8 sloot ik de ronde af met een bogey op de lastige negende. Ik lag in twee slagen net voor de green en mijn chip was net te hard. De putt terug viel niet.

Leaderboard.

Ziggo Sport

Maandag ben te gast in de talkshow Peptalk van Ziggo Sport. Frank Evenblij liep voor een filmpje een middag met me mee op de golfbaan. Bekijk hieronder alvast een paar fragmenten van dat filmpje.

Wanneer: maandag 30 november 

Tijd: 19:50 uur 

Kanaal: Ziggo Sport (De zender, te zien op kanaal 14, is gratis voor alle Ziggo-klanten met digitale ontvangst).


 
 

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam