12 september 2015

Te veel fouten

Overzicht

12 september 2015

Te veel fouten

Ik maak in de derde ronde van het KLM Open 68 en daar kan ik onmogelijk tevreden mee zijn. Ik sta nu op -8 en voor mijn gevoel had dat -10 of -11 moeten zijn. Een lage score zat er gewoon in vandaag, maar twee holes hebben me de das omgedaan. Ik maak domme fouten op holes waar je eigenlijk geen fouten mag maken. Hole 13 en 14 zijn twee korte par-4's en op allebei die holes maak ik bogey. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. De manier waarop is ook heel teleurstellend. Slechte wedges van nog geen 100 meter van de hole en dan bogey maken terwijl het holes zijn waar je kans op birdie hebt. De wedges zijn de scoring clubs, die moeten dicht bij de hole, maar dat heb ik vandaag te weinig gedaan.  

Positief is wel dat mijn spel weer steeds beter voelt. Bij vlagen was het vandaag gewoon goed. Mijn ijzers worden weer scherper en ik maak flink wat birdies op de par-3 holes, dat is een goed teken. Mijn ballstriking waar ik de afgelopen weken zo hard aan heb gewerkt is duidelijk vooruit gegaan.

Winnen zit er normaal gesproken nu niet meer in, maar ik ga morgen natuurlijk proberen een zo laag mogelijke ronde neer te zetten en zo hoog mogelijk te eindigen. Als ik speel zoals vandaag en die domme foutjes weet te vermijden dan moet ik het KLM Open met een mooie ronde kunnen besluiten. 


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam