14 april 2016

Een prima openingsscore van -1

Overzicht

14 april 2016

Een prima openingsscore van -1

Een openingsscore van -1 is hier op Valderrama gewoon solide! Het was een hele mooi dag qua weer: klein windje in de middag, maar dan nog was het lastig om echt laag te gaan! De baan speelt gewoon pittig, met hoge rough en bloedsnelle greens.

-1 na 5 holes was gewoon goed, helaas maak ik bogeys op 6 en 7. Hole 6 was gewoon een heel lastig en op 7 sla ik gewoon een matige chip. Dat moet beter en scherper!
Op 8 maak ik een goede birdie.  Op de 10de hield ik mijn putt voor birdie helaas net te kort. De bogey op de lastige 12de poets ik op 13 gelijk weg dankzij een goede birdie. De birdie op 17 was lekker met een putt van 5 meter die ik hole.

Op de laatste hole sla ik na een fantastische drive een goede ijzer 9. De putt van 3 meter sla ik te hard door de break heen, en zo teken ik mijn kaart uiteindelijk voor een 70 (-1), een prima openingsscore onder par hier in het Spaans Open.

Leaderboard.


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam