24 april 2016

'Ik ga vol voor de overwinning.'

Overzicht

24 april 2016

'Ik ga vol voor de overwinning.'

Ik stond vanochtend om half zes op de drivingrange om in te slaan, toen het te donker werd en het spel werd stilgelegd, was het kwart voor 7 in de avond. De baan in Shenzhen is heel nat maar nog steeds prima te spelen, maar het zijn natuurlijk wel lange en pittige dagen met al die onderbrekingen. Maar goed, dat is voor iedereen hetzelfde en ik sta er gelukkig weer prima voor. Winnen zal niet makkelijk worden, maar het kan zeker nog. Eerst morgenochtend om half zeven - om half 1 vannacht bij jullie - als we de laatste paar holes gaan spelen, mijn putt voor par maken op hole 16. Ik heb die putt vandaag niet gemaakt, omdat het onmogelijk was de lijn goed te lezen. Je ziet in het donker de grain niet goed en de diepte is ook niet in te schatten. Ik heb mijn vizor op een bepaald moment ook afgedaan bij het putten, want zo kreeg ik net wat meer licht in mijn ogen. 

Morgenochtend zal er licht voldoende zijn en die putt op 16 is meteen heel belangrijk. Die par maken zou erg lekker zijn en dan hopen op birdies op de laatste twee holes. Ik speelde vandaag niet super. Vooral de lange ijzers waren niet heel scherp. Maar ik deed ook weinig fout, sloeg de ballen alleen niet dicht genoeg bij de hole. Dat moet morgenochtend dus wel gebeuren. Ik ga in ieder geval vol voor de overwinning. 

Leaderboard


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam