26 mei 2016

Mijn spel was gewoon goed van tee tot green, en de putter werkte goed mee!

Overzicht

26 mei 2016

Mijn spel was gewoon goed van tee tot green, en de putter werkte goed mee!

Op de eerste hole vond ik de fairway-bunker en dat kost je een slag hier op Wentworth, want de bunkers zijn erg diep en lastig. Na die bogey ging het lopen als een trein. Op de tweede maak ik gelijk een heerlijke birdie na een ijzer-8 die ik op anderhalve meter sla.

Op 4 een twee-putt birdie. Vanaf hole 6 werd de putter echt warm: dankzij drie goede putts op 6, 7 en 8 maak ik drie birdies op rij.

Op de 10de maak ik, na een easy par op 9, een goede up and down voor par. Ook op 11 was de par goed. Ik sloeg mijn drive in de fairway- bunker maar van daaruit sloeg ik een erg goede bal net voor de green en maak ik ook par. Op de par-5 12de weer een birdie dankzij een up-and-down uit de greenside bunker.

Na birdies op 13 (ijzer-6 op anderhalve meter) en 15 (ijzer-7 op drie meter) pull ik op 16 mijn rescue van de tee naar links onder de bomen. Met een lage bal probeerde ik op de green te komen, maar de bal ging te hard en rolde een van de diepste bunkers van de baan in. Helaas weet ik daar geen par te maken. Op 

17 viel de birdie-putt net niet, maar op de laatste sla ik na een goede drive een ijzer-5 achterop de green en maak ik met 2 putts een birdie voor een 65. Een lekkere openingsronde.

Mijn spel was gewoon goed van tee tot green, en de putter werkte goed mee!

Leaderboard.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam