28 mei 2016

Een lastige dag!

Overzicht

28 mei 2016

Een lastige dag!

Heel vaak bij mijn approaches had ik net een afstand over die tussen twee clubs in zit en dat maakt het dan net wat lastiger om de bal dichtbij de vlag te krijgen. Op hole 1 miste ik de green, bogey. Op holes 2 tot 8 sloeg ik alles op de green maar net niet dichtbij genoeg! Dan op 9 had weer precies een afstand tussen een ijzer-9 en een -8 in en sloeg de bal op 7 meter links van de vlag. De eerste putt ging mis, ik hield een kleine meter over en die hobbelde van zijn lijn ernaast!

Op 10 kwam ik links van de hole, naast de green, en dat was eigenlijk een onmogelijke chip van een downhill ligging naar downhill green. Bogey. Op 11 volgde een goede par en op 12 sloegen even alle stoppen door in mijn bovenkamer! Ik had een goede drive, midden fairway, maar wederom net tussen een ijzer-4 en -5 naar binnen. Ik wilde een rustige 4 slaan maar die sloeg ik zo slecht dat hij 25 meter te kort rechts voor de green eindigde! Ik dacht dat ik een perfecte chip sloeg, maar de bal stuiterde hard en rolde net over de green heen. En van daar maakte ik er een zooitje van en dan staat er ineens een 7 op de kaart …

Maar ik ben sterk teruggekomen met goede birdies op 13 en 14! Helaas miste ik relatief korte birdieputts op 16 en 17, maar gelukkig sloot ik af met een lekkere eagle na een ijzer-5 die rakelings langs de hole ging voor albatros!

Het was lastig spelen vandaag en met die eagle hou je de schade nog enigszins beperkt, maar morgen moet het gewoon net wat scherper en beter!

Leaderboard.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam