15 oktober 2016

Geen ijzer pinhigh

Overzicht

15 oktober 2016

Geen ijzer pinhigh

Het spel is gewoon even niet goed, vooral naar de vlaggen. Ik sla eigenlijk geen ijzer pin high.

Ik begon zaterdag goed met birdies op 1 en 2 na goede putts! Helaas op 3, 4, 5 en 6 vielen de birdies niet, allemaal putts van rond de 3 of 4 meter. Daarna sloeg ik mijn ijzers op 6 7 en 8 niet dichtbij genoeg op de green. Parren.

Op 9 sla ik mijn eerste minder goede drive en die bleef precies hangen op de lip van de bunker aan de voorkant; ik had geen stance en de bal lag een meter boven mijn voeten, Ik probeerde er nog wat van te maken maar mocht het daarna van een meter verder uit het zand proberen, een plugged ligging, Een dubbel ...

Op 10 en 11 glipten de birdieputts net langs de hole. Op 13 sloeg ik een slechte ijzer-7, die stuiterde nog op de green maar rolde het water in - bogey ... Op 15, de par 5, lig ik in twee slagen bij de green in de bunker, Ik had een 40-meter bunkerschot over naar een pin achterop, maar ik de bal wat dun en hij vliegt over de green. Bogey.

Op 16 en 17 mis ik birdieputts van 4 meter en op 18 maak ik ook par.

Het was zo'n dag om snel te vergeten! Ik moet mijn ijzers gewoon beter slaan dan dat ik op dit moment doe, ik krijg niet de compressie op de bal die ik normaal wel heb.

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.



Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam