28 oktober 2016

Op naar het weekend

Overzicht

28 oktober 2016

Op naar het weekend

Vandaag was het wederom lastig spelen. Er stond veel wind en de laatste 9 holes begon het te regenen. Ik maak bogey op 10 na een flyer uit de rough die over de green ging. Maak een goede birdie op 11 na een goede putt van 5 meter. 

Op 13 maak ik een bogey nadat ik mijn putt voor par van 1 meter mis. Ik kom gelijk terug met birdies op 14, 15 en 16. De putter deed op die holes goed zijn werk. Op het middenstuk was de putter echter weer even afgekoeld. 

De putt voor par op 18 ging er niet en op 1, ook van 1,5 meter, ook niet. Dat was erg jammer.

Daarna begon het te lopen met een birdie op de par-5 2de dankzij een 2putt. Na birdie op 3 (van 2 meter) mis ik op 4 mijn birdieputt van 3 meter. Op de lastige 5de maak ik een birdie na een driver en een houten drie tegen de regen en wind in die ik op 3 meter van de hole sla. Op 6 maak ik bijna een hole-in-one met een ijzer-5: ook birdie. En op 7 sla ik een ijzer-9 op 2 meter voor nog een birdie.

Op 8 helaas een bogey op de kaart. Mijn drive ging naar rechts en moest met een ijzer-6 opleggen. Vervolgens nog een ijzer-6, maar die was een meter te kort en rolde terug de hazard in op een steen: bogey. Op 9 mis ik net de kans op birdie vanaf 4 meter. 

-4 was vandaag gewoon een goede score, maar ik maak net wat teveel foutjes in het middenstuk. Dat was jammer. Op naar het weekend!

Leaderboard. Kijk voor meer nieuws op GOLF.NL.



Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam