16 april 2017

Speelde goed en creëerde veel kansen

Overzicht

16 april 2017

Speelde goed en creëerde veel kansen

71 slagen (-2) op de slotdag van de Trophee Hassan II in Marokko. Ik speelde goed en creëerde veel kansen - en de short game was goed als ik greens miste.

Helaas wel bogeys op 3 en 15. Ik miste de green aan de verkeerde kant en dan wordt het moeilijk up and downs te maken - dus bogeys.

Maar ik begon de ronde met een goede birdie op de tweede hole van de Red Course van Royal Golf Dar Es Salam in Rabat; een lange putt viel. En op 5 maakte ik een goede up and down uit de bunker.

Helaas miste ik drie keer birdiekansen van een meter of vier: op 9, 11 en 13. Wel maakte ik birdie op de par-5 tiende en de par-5 12de nadat ik op beide holes in twee slagen op de green lag.

Jammer dus van die bogey op 15 en helaas miste ik op de laatste hole ook mijn birdieput van 4 meter om de top 10 in te duiken.

Al met al wel een goede week. Mijn spel gaat de goede kant op, dus dat geeft vertrouwen voor de komende twee toernooien in China (20-23 april het Shenzhen International en 27-30 april het Volvo China Open).

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam