4 februari 2017

Balen van die bogey

Overzicht

4 februari 2017

Balen van die bogey

Ik moest vandaag 29 holes spelen in de Dubai Desert Classic. 28 holes wist ik de bogey van de kaart te houden, op mijn laatste hole van de dag ging het mis. In mijn backswing werd ik afgeleid door een toeschouwer, daardoor sloeg ik een slechte drive. Uiteindelijk weet ik geen chip-putt te maken voor par op die hole. Heel frustrerend om zo te eindigen na een lange dag. Ik sta na 54 holes nu -6, niet slecht maar er had veel meer ingezeten. Ik speelde heel de dag gewoon goed. Helaas maak ik weer net te weinig putts. 

Top-10

Ik weet dat ik mezelf begin te herhalen over het putten, maar het loopt gewoon nog niet op de greens. Als ik hier in Dubai de eerste drie dagen een beetje beter sta te putten, af en toe een putt van drie, vier meter in de hole stop, doe ik morgen mee om de overwinning. Vorig jaar putte ik heel goed, ik heb niets veranderd, dus het gaat echt wel weer komen. Ik moet er gewoon doorheen spelen, dit soort periodes heb je nu eenmaal af en toe, maar het is wel knap frustrerend. En als je dan op de laatste hole een bogey maakt omdat je wordt afgeleid in de backswing, is dat wel heel zuur. Maar goed, morgen een nieuwe dag en met een lage ronde moet ik zeker de eerste top-10 notering van dit jaar kunnen behalen. 

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam