21 januari 2017

Helaas weer veel laten liggen op de greens

Overzicht

21 januari 2017

Helaas weer veel laten liggen op de greens

Vandaag leverde een 70 (-2) op, de tweede op rij. Speelde solide en creëerde veel kansen! Helaas begin ik met een bogey door een slechte ijzer naar de green die in de bunker eindigt. Op 2 en 3 vielen de birdieputs niet, maar op 4 gelukkig wel na een ijzer-7 op drie meter. Ook op 5 maak ik birdie na een ijzer-9 op anderhalve meter van de vlag.

Helaas bleven op 6, 7, 8 en 9 de putts op de rand liggen, allemaal van binnen vijf meter. Op 10 mis ik van zes meter en op 11 sla ik een goede wedge op anderhalve meter maar ook die putt mis ik.

Op 12 kwam ik in de greenside bunker terecht en raakte mijn bunkerschot de onderkant van de vlagstok, maar de bal ketste eruit: par. Op 13 miste ik vanaf vier meter voor birdie. Op de lange 14de sloeg ik een goede drive en ijzer-3 net over de green. De chip leg ik op twee meter maar de putt ging er niet in: bogey. Ik maak dat goed op de volgende hole met een chip-in van net buiten de green. Als de birdieputts niet vallen, dan maar inchippen! 

Op 16 en 17 mis ik vanaf vier meter voor birdie. Vandaag moest ik opleggen op de par-5 18de. De sandwedge naar de green eindigt op een halve meter: birdie voor -2 voor de dag. Helaas weer het gevoel dat ik te heb laten liggen op de greens. Morgen laatste ronde en weer nieuwe kansen!

Leaderboard. Voor meer informatie over het toernooi, ga naar GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam