Met -1 laat ik teveel liggen

Met -1 laat ik teveel liggen

Overzicht

Met -1 laat ik teveel liggen

Met -1 laat ik teveel liggen

Het bleef bij een goede start vandaag. Ik noteerde drie birdies op de eerste vijf holes, maar daarna heb ik te weinig kansen gecreëerd. De fouten op 16 en 17 - waar ik twee bogeys maak - zorgen ervoor dat je net niet goed onder par kan gaan.

Op 16 maak ik een domme bogey. Daar maak ik een verkeerde keuze en kom ik met een houten-3, waar ik eigenlijk een driver moest slaan, in de potbunker. Dat is een fout die makkelijk te voorkomen was. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar vanaf dat moment was ik eigenlijk uit de ronde. Op 17, de Road Hole, kan je een keer een bogey maken. Ik maak daar een drieputt van de voorkant van de green. Op 18 lig ik na mijn drive in de Valley of Sin voor de green, maar weet ik ook geen birdie te maken. Op 16, 17 en 18 laat ik dus een slag liggen en dat nekt me.

De tweede negen speelde vervolgens erg lastig tegen de wind in. Ik creëer nog wel een paar birdiekansen maar die putts vallen niet. Met -1 laat je net teveel liggen. Het veld staat dicht op elkaar, dus met een goede score morgen kan ik nog een goed resultaat halen.

Leaderboard. Lees meer over dit toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam