Het gaat om de volgende bal!

Het gaat om de volgende bal!

Overzicht

Het gaat om de volgende bal!

Het gaat om de volgende bal!

Laten we nog even teruggaan naar het spectaculaire laatste rondje van 63 op het KLM Open vorig jaar. Steven Sedee, Manager sportsponsoring ING: “Op de green van de 18e werd Joost met een staande ovatie ontvangen door het dolenthousiaste publiek. Zijn winst was een geweldige prestatie, zeker als je weet dat de topspelers op de European Tour elkaar nauwelijks ontlopen.”

Steven Sedee: “Een absolute topprestatie, individueel, maar ook als team. Want met zijn hele team (swingcoach, fitness coach, putting coach, caddy en zijn zakeliik manager) kijkt Joost altijd vooruit om de volgende slag nòg beter te slaan. Vergelijkbaar met de wijze waarop de sponsor van Joost, ING Private Banking, samenwerkt met haar klanten.”

Forward Planning
ING Private Banking is sinds vorig jaar hoofdsponsor van de NGF, Golf Team Holland, Joost Luiten en het KLM Open. Voor de bank een hele logische samenwerking, omdat golf en bankieren veel overeenkomsten hebben. Steven Sedee: “De legendarische Amerikaanse golfer Ben Hogan zei altijd ‘de belangrijkste  bal is de volgende’. Hogan, negenvoudig winnaar van een Major-titel met een fantastische swing, wist dat slim coursemanagement, het vooruitkijken op de golfbaan, cruciaal is voor goede prestaties.” Volgens Sedee geldt dat ook bij financiële planning. “Met een knipoog naar Hogan’s oneliner adviseren de ING private bankers klanten om ook vooruit te denken. Forward Planning, de nieuwe manier van je financiële toekomst plannen, lijkt stoffig of saai, het tegendeel is waar. De ING private bankers spreken met klanten over dromen, doelen en wensen waaraan het financieel advies wordt gekoppeld.

KLM Open
Behalve sponsor en fan van Joost Luiten is ING Private Banking als partner nauw betrokken bij het KLM Open dat dit jaar haar 98e editie beleeft. “De KLM Open is hét golftoernooi van Nederland. De organisatie zet zich met meer dan duizend vrijwilligers in om in vier dagen tijd meer dan 40.000 bezoekers een topsportevent voor te schotelen.” Samen met partners KLM en TIG Sports biedt ING Private Banking toeschouwers en relaties dit jaar een vernieuwde editie van ‘Beat the Pro’ aan. Rond hole 14 (par-3) wordt een stadion gebouwd waar amateurspelers een poging wagen om één van de KLM Open professionals te verslaan. Sedee: “Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt ‘Beat the Pro’ een fantastisch golffeest. Het stadion is vergroot ten opzichte van 2016, zodat nog meer golffans deze challenge kunnen bijwonen. Met ‘Beat the Pro’ verbinden we topsport met amateursport!”

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam