De moeilijkste hole van The Dutch?

De moeilijkste hole van The Dutch?

Overzicht

De moeilijkste hole van The Dutch?

De moeilijkste hole van The Dutch?

Wat de moeilijkste hole is van The Dutch vind ik lastig te zeggen want het is zo afhankelijk van de wind. Maar ik denk toch hole 9.

Hole 9 is met tegenwind pittig, want de fairway is smal en als je in de rough komt heb je meteen een probleem. De rough was eind augustus toen ik de baan laatst speelde trouwens hoger dan vorig jaar tijdens het KLM Open. Misschien gaat de European Tour de rough nog maaien, zo niet dan denk ik dat de baan zeker moeilijker zal spelen dan vorig jaar.

De mooiste hole van The Dutch is voor mij een makkelijke keuze: hole 17. De hole ligt apart van de andere holes, de sfeer is er heel bijzonder, in alle opzichten een prachtige hole. Vorig jaar maakte ik op zondag birdie op 17 toen ik mijn ijzer-5 op een meter van de vlag sloeg. Na die birdie wist ik dat ik het toernooi ging winnen. Ik ken The Dutch heel goed, voel me erg thuis op de baan, dat is zeker een voordeel straks in het KLM Open. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om of je op het juiste moment in vorm bent. 

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam