3 februari 2018

Meer mogelijk dan ronde 66

Overzicht

3 februari 2018

Meer mogelijk dan ronde 66

Ik stond in de derde ronde van het Maybank Championship op de Saujana G&CC al -6 na 11 holes. Helaas maak ik daarna nog maar één birdie en een bogey en teken ik voor 66 (-6) slagen. Dat is natuurlijk niet slecht, maar ik stapte niet met een goed gevoel de baan af. Er had vandaag gewoon makkelijk een -8 of -9 ingezeten, zo goed speelde ik namelijk. De greens zijn deze week heel langzaam, zeven op de stimp en ze hobbelen alle kanten op. Daar heeft iedereen last van, dus het is geen excuus, maar je hebt wel wat geluk nodig bij het putten en dat had ik vandaag niet. 

Ik haalde gisteren de cut net met een birdie op de laatste hole, dus dan is een 26ste plaats na de derde ronde niet slecht natuurlijk maar het frustrerende is dat ik met een -8 of -9 de top-10 in had kunnen gaan en dan weet je nooit wat er in een laatste ronde mogelijk is. Wat ik zeker weet is dat mijn spel goed voelt en als de putts morgen wel vallen zit die ronde van -8 of -9 er gewoon in.

Leaderboard. Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam