17 januari 2018

Weer een hole-in-one!

@caption

Overzicht

17 januari 2018

Weer een hole-in-one!

Net als in de voorgaande jaren heb ik me met mijn coach Phil Allen in Dubai voorbereid. De eerste trainingsdag sloten we af met een rondje op de par-3 baan, de eerste holes die ik speelde in 2018. Het duurde niet lang voor ik de eerste hole-in-one kon noteren: op hole 5 was het raak!

Een hole van 118 meter waar ik een pitching wedge sloeg. Natuurlijk is het geen officiële hole-in-one maar het blijft leuk om een bal van flinke afstand de hole in te zien gaan. Afgelopen jaar maakte ik op de Tour twee holes-in-one en een albatross, ik teken er voor als dat dit jaar weer gaat lukken.

Nog afgezien van die hole-in-one was onze voorbereiding prima. Dit keer zijn Phil en ik niet naar Jumeirah Estates gegaan maar naar Trump International. De range daar is top, maar vooral de faciliteiten om het korte spel te trainen zijn heel erg goed en er is ook een leuke negen holes par-3 baan. Rory McIlroy en Robert Karlsson waren er ook en Bernd Wiesberger, een van mijn vrienden op de Tour, had er een week eerder ook getraind en hij was terecht enthousiast.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam