19 januari 2018

Klimmen in het weekend

@caption

Overzicht

19 januari 2018

Klimmen in het weekend

68 (-4) is gewoon goed. Ik maak vandaag twee kleine foutjes, want de bogeys op 11 en 7 waren niet nodig. Met name die op 7 was onnodig. Ik sla daar een verkeerde club naar de green en pull de bal links over de green. Van daaruit heb ik een moeilijke up-and-down, die ik helaas niet weet te maken.

Op 11 lig ik na mijn drive in de fairwaybunker en heb ik een lastige ligging. Daar moet ik bogey accepteren. Het middenstuk speel ik echt goed. Ik creëer veel kansen en maak een aantal goede putts. In het weekend mag ik iets vaker de fairway raken. De rough is niet heel hoog, dus je wordt niet heel erg hard afgestraft, maar als je niet oplet loop je zo tegen een bogey aan. De driver was zeker niet slecht vandaag, maar als ik lager wil gaan moet ik nog iets vaker de fairway raken om van daaruit meer kansen te creëren. Die kansen creëer ik vandaag gelukkig genoeg, want met zes birdies doe je het gewoon goed.

Het eerste doel van het jaar is bereikt, want elke week is het eerste doel om het weekend halen. Nu gaan we kijken of we morgen en in het weekend verder omhoog kunnen kruipen.

Leaderboard. Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam