20 januari 2018

Een ronde met twee gezichten

@caption

Overzicht

20 januari 2018

Een ronde met twee gezichten

Vandaag was een ronde met twee gezichten. Eerste negen waren uitstekend. Mis geen green en maak vier birdies. Helaas maak ik een foutje: de drieputt op 4. De vlag stond rechts achterop en ik was met mijn approach iets te ver links waardoor ik op een steile slope bleef liggen en een putt had met wel acht meter break. De eerste putt was goed op anderhalve meter, maar helaas druk ik de putt voor par ernaast.

De tweede negen waren gewoon niet goed genoeg. Ik maak drie drieputts en de ijzers waren ook minder scherp. Op 14 was de drieputt duur. Ik lig in de bunker en sla mijn bal op vier meter van de hole, maar van daar heb ik nog drie putts nodig: dubbel-bogey. Op 18 krijg ik nog een goede kans als ik met twee slagen op de green lig, maar ook daar maak ik een drie-putt voor par.

Kreeg de putts op de tweede negen er helaas niet in en dat is zonde. Nu heb ik veel terrein verloren op een dag dat er laag gegaan moest worden. Morgen zal het 18 holes lang moeten gaan zoals vandaag op de eerste negen. Daar gaan we voor!

test

Leaderboard. Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam