25 januari 2018

Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen!

Overzicht

25 januari 2018

Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen!

Vandaag was een dag waarop het eigenlijk allemaal niet lukte. Ik begon goed met een birdie op 10 nadat de putt voor eagle net niet viel. Op 11 sla ik een ijzer-7 op 30 centimeter voor een tap-in birdie. Op 12 eindigt mijn drive net te ver rechts onder een struik en ik kon niet anders dan uitchippen. Dat leverde een bogey op. Op de par-5 13de weet ik geen birdie te maken nadat mijn driver achter een boom eindigt.

Op 15, 16 en 17 mis ik de birdieputts. En op 18 heb ik echt pech: ik sla daar mijn sandwedge van 87 meter in 1 keer in de hole, maar de bal kwam er weer net zo hard uit en eindigt 25 meter van de vlag! Ik maak daar een twee-putt voor par. Vervolgens mis ik op 1, 2, en 3 weer birdieputts, allemaal putts van rond de vier meter. Op 4 maak ik een goede up-and-down voor par.

Na een makkelijke par op 5 hole ik op 6 de eerste echt putt van de dag van vier meter voor birdie. De volgende hole creeer ik weer een goede kans maar die lipt uit vanaf anderhalve meter. Op 8 mis ik mijn drive rechts en kan ik vanuit een hele vervelende ligging in een hakafdruk alleen zijwaarts terug. Ik sla mijn wedge op vier meter maar ik mis de putt voor par. Op 9 sla ik een goede ijzer-5 op vier meter van de vlag, maar ook die putt mis ik op rechts. Al met al een frustrerende dag. Gelukkig kon ik wel pijnvrij spelen nadat ik drie keer ben behandeld voor een wortelkanaalbehandeling en nu geen kiespijn meer heb. Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen!

Leaderboard. Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam