3 maart 2018

Eindigen met een lage ronde

Overzicht

3 maart 2018

Eindigen met een lage ronde

Ik speelde vandaag in Mexico City gewoon goed, maar als je jezelf niet beloont op de greens ga je niet bovenin meedraaien. Ik vind het moeilijk om op deze hobbelige greens de snelheid in te schatten en met vertrouwen boven de bal te staan. Vandaag was dat ook weer lastig. Op hole 6 en 8 mis ik een korte putt voor birdie. Ook op 18 mis ik van een kleine drie meter voor birdie.

Natuurlijk ben ik positief over het feit dat het spel van tee tot green een stuk beter was, maar het zit deze week ook een paar keer niet mee.

Ik mis vandaag eigenlijk 1 drive en die ligt plugged in de bunker. Ook op de eerste en tweede dag moest ik een bal onspeelbaar verklaren na een mindere drive. Als het op dat soort momenten niet een beetje meezit is het in dit veld lastig om echt hoog te eindigen. Je wordt soms hard gestraft en dat hoort bij golf. Tegelijkertijd weet ik dat ik morgen met een lage ronde nog in de top-25 kan eindigen, en dan doe je het gewoon goed hier. Hopelijk kan het morgen nog wat scherper en gaan de putts er ook in.

Leaderboard. Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam