11 maart 2018

Top-10 is altijd goed

Overzicht

11 maart 2018

Top-10 is altijd goed

Ik kwam de laatste ronde op de moeilijke baan van de DLF Golf & Country Club in New Delhi niet verder dan een ronde gelijk par, 72. Ik maakte twee birdies op de eerste negen holes en twee bogeys op de tweede negen. Ik gaf mezelf net iets te weinig birdiekansen en op hole 18 ging het mis door een shank met de wedge. Altijd vervelend om met een bogey te eindigen maar  ik moet zeggen dat ik mentaal en fysiek wel een beetje op ben na die reis uit Mexico. Ik heb ook wat last van een stijve linkerpols. Niks verontrustends, maar ik heb wel even wat rust nodig en mijn fysio Bas moet die pols de komende week in Nederland gaan losmaken.

Of mijn negende plaats in India voldoende is om woensdag 21 maart te kunnen starten in het WGC-Dell Match Play is afwachten, dat hangt af van wat er zondagavond gebeurt op de PGA Tour. Het zal op het randje zijn, in heb het niet meer in eigen hand. Ook daarom was ik in India graag een paar plekken hoger geëindigd. Maar een top-10 notering is natuurlijk altijd goed. Nu lekker naar huis en hopelijk de week erna starten in het Match Play in Amerika. 

Leaderboard Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam