4 november 2018

Blij met lichaam en swing

Overzicht

4 november 2018

Blij met lichaam en swing

Ik speelde van tee tot green heel erg goed in de laatste ronde van het Turkish Airlines Open. Helaas wist ik veel te weinig kansen voor birdie te benutten waardoor ik geen sprong maakte in het klassement. Op hole 2 en hole 14 miste ik de green, daar maak ik de twee bogeys. In het middenstuk van de ronde had ik heel veel putts voor birdie van een paar meter maar ik kreeg ze er helaas niet in. Aan de greens lag het zeker niet, die rolden nog steeds heel mooi. Ik had de snelheid vaak net niet en zag de lijnen ook niet goed. Door al die gemiste putts was het een frustrerende dag.

Lichaam

Ik ben wel blij met hoe mijn swing voelt. Ik sloeg de ballen in het weekend als vanouds. De eerste twee dagen was het qua ballstriking nog wat minder maar was het goed op de greens, zaterdag en zondag was dat net andersom. Het is nu zaak dat alles weer gaat samenvallen, hopelijk komende week al in Zuid-Afrika waar ik de Nedbank Challenge in Sun City speel. Mijn lichaam voelt in ieder geval heel goed, in  het weekend had ik nergens last. Dat is heel belangrijk en geeft vertrouwen voor de komende toernooien.

Leaderboard. Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam