Zin in mooi slottoernooi

Zin in mooi slottoernooi

Overzicht

Zin in mooi slottoernooi

Zin in mooi slottoernooi

In de vierde ronde van de Nedbank Gof Challenge in Sun City speelde ik zeker niet slecht, maar om echt laag te scoren sloeg ik mijn ijzers en met name de wedges niet dicht genoeg bij de hole. De Gary Player Country Club ligt op ruim elfhonderd meter boven zeeniveau, de bal vliegt er een stuk verder. Afstand inschatten is dan lastig en de baan is heel erg goed maar zeker niet makkelijk. Als je dan zoals ik net niet helemaal lekker in je swing zit eindigen de ballen vaak te ver van de hole en verlies je slagen ten opzichte van de toppers in dit toernooi.

Dubai

Als ik terugkijk op de eerste drie toernooien na mijn blessure dan heb ik zeker niet slecht gespeeld, maar de supervorm is er nog niet. Dat is misschien ook niet zo gek als je door een blessure een paar maanden aan de kant staat, maar je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer op je topniveau zitten. Volgende week het laatste toernooi van het seizoen in Dubai. Ik ga de komende dagen flink wat tijd besteden aan de ijzers en de wedges want die moeten scherper. De baan in Dubai ligt me dus ik heb veel zin in een mooi slottoernooi. 

Leaderboard Kijk voor meer over dit toernooi op GOLF.NL


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam