Maandag verder

Maandag verder

@caption

Overzicht

Maandag verder

Maandag verder

De Valderrama Masters is door het slechte weer op de eerste dagen ingekort tot 54 holes. Op zondag zorgde onweer en dreigend weer opnieuw voor vertraging en ik heb maar 14 holes van de derde ronde kunnen spelen. Met vier birdies op die 14 holes ben ik vooralsnog gedeeld 14de.

'Ik speelde zondag goed, creëerde veel kansen en maakte een paar mooie putts. Ik begon op de back nine van Valderrama. Op 11 lip ik uit voor birdie van 2 meter en op 12 maakte ik een mooie birdieputt van 5 meter. Op 15 en 16 maakte ik goede up-and-downs voor par. Op 17 miste ik m'n birdieputt van 2 meter, maar op 18 - na een bal uit de bomen - viel de birdieputt van 4 meter wel.

Op hole 1 sloeg ik een ijzer-9 op 1,5 meter en viel birdie nummer drie. En op 3 maakte ik een mooie birdieput van 4 meter nadat ik op 2 net miste van een meter of 3. Op 4 bleef mijn birdieput van 7 meter op de rand van de hole liggen. Op 5 maakte ik een goede up-and-down van over de green. Luiten moest stoppen na zijn afslag op hole 6, een par 3. 

Op 6 lig ik op een meter of 6 voor birdie maar toen werden we wederom van de baan geroepen vanwege onweer. Morgenochtend terugkomen voor de laatste 3,5 holes ...

Leaderboard. Meer over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam