Bij vlagen goed gespeeld

Bij vlagen goed gespeeld

@caption

Overzicht

Bij vlagen goed gespeeld

Bij vlagen goed gespeeld

De Valderrama Masters in Spanje werd door slecht weer ingekort tot 54 holes. Op maandagochtend moest ik nog 3,5 hole spelen.

Het was een lange week om mee te beginnen na vijf maanden niet spelen, maar ik heb met vlagen goed gespeeld en het allemaal goed bij elkaar weten te houden.

Vandaag ging ik verder waar ik zondag moest stoppen: met een birdieputt op de par-3 zesde. Het was lastig opstarten, om er gelijk in te zitten en mijn birdieputt op 6 viel niet. Op hole 7 was mijn drive een meter te ver rechts en de bal lag achter een boom dus ik moest uit chippen. Met een goede wedge op 3 meter heb ik er toch nog een par uitgesleept. 

Op hole 8 was mijn ijzer-3 te ver links. De bal raakte een boom en sprong nog verder naar links. Na een slag uit de bomen lag ik net voor de green, maar het werd helaas geen up and down voor par. Maar op 9 sloeg ik een goede drive naar de linkerkant van de fairway. Daarna een ijzer-7 op 3 meter en een lekkere birdie om mee af te sluiten.

Door mijn slotronde in 67 slagen (-4) ben ik in de top 15 geëindigd.

Leaderboard. Meer over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam