13 september 2018

Door met KLM tot en met 2020!

Overzicht

13 september 2018

Door met KLM tot en met 2020!

Vandaag is de 99ste editie van het KLM Open op The Dutch van start gegaan. Helaas speel ik door mijn polsblessure dit jaar niet mee, maar ik ben wel heel blij dat ik kan melden dat ik mijn sponsorcontract met KLM heb verlengd.

Het is mooi om te zien dat er dit jaar opnieuw een sterk spelersveld staat op het KLM Open. Met oud-winnaars als Martin Kaymer, Lee Westwood en Andrew 'Beef' Johnston is het KLM Open een mooi evenement waar bezoekers van dichtbij topgolf op het hoogste niveau kunnen zien.

Vandaag heb ik de KLM-actie ‘Sla je Wereldbal en win een Werelddeal’ mogen openen. Bezoekers kunnen met het slaan van hole-in-one twee KLM-vliegtickets winnen naar Curaçao, Kuala Lumpur, Los Angeles, Mauritius of Valencia. Het is mij (nog) niet gelukt, maar ik weet dat er al een aantal blije bezoekers met vliegtickets naar huis zijn gegaan.

Na de opening van deze actie heb ik met Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, een handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract. Ik ben heel blij dat ik kan melden dat de samenwerking met KLM is verlengd tot en met het KLM Open van 2020. Natuurlijk ben ik trots dat KLM mij blijft ondersteunen. Als golfer ben ik wereldwijd actief en presteer ik net als KLM op topniveau. De match met KLM is dan ook heel goed zodat wij elkaar kunnen versterken. Ik hoop dat ik nog lang aan KLM verbonden blijf!

KLMOpen.nl

Klik hier voor de eerste uitzending van KLM Open Vandaag, waar ik op dag 1 te gast was.  



Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam