30 april 2019

De komende weken

@caption

Overzicht

30 april 2019

De komende weken

Ik ben deze week in Nederland hard bezig met de voorbereiding op de volgende toernooien. Als eerste speel ik de British Masters (9-12 mei) op de Hillside Golfclub in Engeland. Daarna meteen door naar New York voor het US PGA (16 – 19 mei), de tweede major van het jaar. Dan weer terug naar Europa voor het Made in Denmark toernooi (23 – 26 mei). Dat zijn drie pittige weken met op en neer vliegen naar Amerika, dus daarna speel ik in principe twee weken niet. Mijn volgende toernooi is dan hopelijk het US Open op Pebble Beach (13 - 16 juni). Om die major te kunnen spelen moet ik op 20 mei of 10 juni in de top 60 van de wereldranglijst staan.

Grote toernooien

Ik speel vervolgens  in München het BMW International Open (20 – 23 juni) en de week erna het Valderrama Masters (27 – 30 juni). Het Iers Open sla ik dan over en vervolgens staan dan het Schots Open (11 – 14 juli) en The Open (18 – 21 juli) op het programma. Er kan altijd nog iets veranderen, maar dit is normaal gesproken mijn schema de komende weken. Veel mooie, grote toernooien om naar uit te kijken dus. 

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam