20 augustus 2019

Klaar voor Zweden

Overzicht

20 augustus 2019

Klaar voor Zweden

 Na een kleine maand geen toernooigolf begin ik donderdag aan de Scandinavian Invitational op de Hills Golf & Sports Club bij Gothenburg. Vorig jaar werd dit toernooi daar ook gespeeld, maar toen was ik nog herstellende van mijn polsblessure. Nu ben ik heerlijk uitgerust en topfit en heb ik veel zin om weer te spelen. Het wordt dus het eerste toernooi met Maarten Bosch als mijn caddie. Afgelopen week hebben we in Nederland een paar oefenrondes gespeeld om te wennen aan onze rolverdeling. Ook hebben we veel gewerkt met de Trackman die de afstanden die je slaat perfect aangeeft. Dat ging allemaal heel goed, maar in de baan tijdens een toernooi met de druk er op is het natuurlijk heel anders dan op de range of in een oefenronde. Maarten heeft wat toernooien nodig om mijn spel echt goed te leren kennen maar dat zal snel gaan. 

KLM Open

Vorige week zijn we ook op The International geweest waar volgende maand natuurlijk het KLM Open plaatsvindt. Een ding is me in ieder geval duidelijk geworden: je moet uit de rough blijven! De eerste paar meter naast de fairway is de rough nog wel te doen, als je schever bent van de tee wordt het uithakken vrees ik. Voor het KLM Open speel ik ook nog in Zwitserland, maar eerst dus Zweden. Maarten was maandag al op de Hills Golf & Sports Club om de holes te verkennen en afstanden te meten. Het is een vrij heuvelachtige baan die door de regen de afgelopen tijd nogal nat is. Donderdag sla ik om 12:50 af en vrijdag om 07:50. 


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam