Echt goed in ronde 63

Echt goed in ronde 63

Overzicht

Echt goed in ronde 63

Echt goed in ronde 63

Ik begon de laatste ronde van het Saudi International met een onnodige bogey. Op hole 1 miste ik de green van zeventig meter vanaf midden fairway, dat mag natuurlijk niet gebeuren. Daarna sterk teruggekomen met birdies op hole 2 en 3 en een eagle op de par-5 vierde hole. Ik speelde echt heel goed en op hole 7 en 9 van de Royal Greens Golf & Country maakte ik ook birdie. Ik voelde dat er een heel lage ronde mogelijk was, misschien zelfs wel een 59. Helaas maak ik op hole 10 weer een onnodige bogey door een 3-putt.  Ook na die bogey kwam ik meteen sterk terug met birdies op 11 en 12. De holes daarna had ik ook veel kansen op birdie maar de putts van twee, drie meter vielen net niet. Gelukkig nog wel een goede birdie op hole 18 voor een ronde 63 (-7).

Mexico bonus 

Er had een nog betere score ingezeten, maar een 63 op zondag is natuurlijk altijd goed. Ik heb dit toernooi iets te veel schoonheidsfoutjes gemaakt om voor de overwinning mee te doen, maar alles bij elkaar was het gewoon een heel goede week. Een mooie bonus is dat ik naar plek zeven ben gestegen in de Race to Dubai en dat betekent dat ik eind februari het World Golf Championship in Mexico kan spelen.

Leaderboard. Kijk voor meer over dit toernooi op GOLF.NL


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam