24 februari 2019

Frustrerende dag

@caption

Overzicht

24 februari 2019

Frustrerende dag

In de derde ronde van het World Golf Championship in Mexico kwam ik tot 74 slagen. Daardoor zakte ik met -1 terug naar de gedeelde dertigste plaats. Het was echt zo’n dag dat eigenlijk niets lukte en ook niets echt mee zat. Ik begon nog wel goed met een easy birdie op hole 1, de korte par-4, na een 3-wood op de green en twee putts.Op hole 3 een bogey door een slechte eerste putt, op 4 mis ik van 2,5 meter voor birdie en op hole 5 van anderhalve meter voor birdie. Zulke putts moeten vallen om goed in de ronde te komen maar dat gebeurde dus niet. Daarna op hole 6 helaas een 3-putt voor bogey. Op hole 8 was ik met mijn afslag te ver links en kon ik niet naar de green. Ik had uiteindelijk een putt voor par van drie meter maar die lipte uit.

Uithakken

Op hole 11, de par-5, stuit mijn bal na een goede tweede slag met de rescue op de green heel hard naar links in een kansloze ligging onder de lip van de bunker. Ik kreeg mijn bal op tien meter van de hole, maar een birdie zat er niet in. Op hole 12 een drive net rechts van de fairway die zo tien meter naar rechts de struiken in gaat; uithakken en een bogey op de kaart. Op hole 14 lip ik een putt uit voor birdie van vijf meter, op 15 mis ik van drie meter voor birdie en op 17 van vier meter. Een frustrerende dag waarop geen putt viel maar ook de driver moet morgen beter.

Leaderboard Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam