16 juli 2019

Deze week The Open!

Overzicht

16 juli 2019

Deze week The Open!

Royal Portrush is voor mij geen onbekende want ik heb op deze baan in 2012 het Iers Open gespeeld. Ik haalde de cut en eindigde als 66ste. Portrush is een heel erg goeie linksbaan, je wordt echt getest, zeker als de wind aanwakkert. Het Brits Open wordt voor het eerst sinds 1951 weer in Noord-Ierland gespeeld en de tickets waren in een mum van tijd uitverkocht. De sfeer zal dus geweldig zijn en spelen in The Open is natuurlijk altijd heel erg mooi.

Vertrouwen

Dat het vertrouwen in mijn spel momenteel niet optimaal is, daar draai ik niet omheen. Het is de laatste weken vooral niet constant genoeg. Ik blijf hard werken en mijn coach Phil Allen is deze week mee naar Noord-Ierland dus dat zal ook helpen. In het Iers Open en het Schots Open heb ik de cut gemist, de topvorm was er niet, maar ik weet ook dat het in golf ieder moment kan omslaan, dat heb ik vaker meegemaakt.

15.15 starttijd

Ik sla donderdagmiddag om 15.15 Nederlandse tijd af in een flight met de Amerikaan Lucas Glover en de Italiaan Nino Bertasio. Na The Open heb ik een paar weken geen toernooi. Misschien dat Tsjechië half augustus dan mijn eerstvolgende toernooi wordt, of ik begin een week later in Zweden, daar ben ik nog niet over uit. Sowieso speel ik de Omega European Masters en natuurlijk het KLM Open. Maar eerst deze week The Open!

Lees meer over The Open op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam