21 juni 2019

Helaas de cut gemist

@caption

Overzicht

21 juni 2019

Helaas de cut gemist

Na een tweede ronde in 72 slagen, gelijk par, mis ik de cut in het BMW International Open op drie slagen. Ik speelde van tee tot green beter dan in de eerste ronde, maar ik maak momenteel gewoon te veel onnodige fouten. Hole 16, een heel korte par-4, was een goed voorbeeld. Vanaf midden fairway sla ik de bal daar met een sandwedge in het water. Met zulke missers maak ik het mezelf heel erg moeilijk. Als ik een birdie maak, volgt er te vaak weer een bogey, als ik in topvorm ben gebeurt dat niet. Ik moet zeggen dat ik de lijnen op de greens die allemaal vernieuwd zijn ook niet goed zag. Daardoor miste ik veel putts van een paar meter en als je zulke kansen laat liggen ga je de cut niet halen. 

Valderrama

Komende week speel ik de Andalucia Masters op Valderrama. Ik ben op die baan in Zuid-Spanje twee keer tweede geworden. Valderrama is dus een baan die me heel erg goed ligt. Het vertrouwen is op dit moment iets minder, maar hopelijk komt dat op Valderrama weer terug. Een keer de cut missen is niet heel erg, maar het is wel frustrerend dat het nu even minder gaat. 

Leaderboard Meer nieuws over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam