28 juni 2019

Balen van hole 17

@caption

Overzicht

28 juni 2019

Balen van hole 17

Na 16 holes in de tweede ronde van de Andalucia Masters was ik +1 voor de dag, niet slecht want het was met een flinke wind op Valderrama echt lastig spelen. Op de 17de, de par-5 van 490 meter ging het helemaal mis. Ik lag met twee slagen over de green in een bunker. Normaal geen probleem, maar mijn bal lag in een kleine divot, het zand in die bunker was niet goed geharkt. Ik denk door een onervaren caddie want een Tourcaddie doet dit niet. Ik kon er helemaal niets mee en ik sloeg mijn bal het water in. 

Weekend

Ik had de volgende bal vanuit de dropzone kunnen spelen, maar met wind mee een korte slag over water naar een vlag voorop dat zag ik niet zitten en dus dropte ik in de bunker. Weer sloeg ik mijn bal over de green in het water en dat was gewoon een slechte bunkerslag, daar ben ik eerlijk in. Uiteindelijk maak ik met een goede putt nog een 8 maar heel erg balen natuurlijk. Uiteindelijk een ronde 75 (+4). Met +1 haal ik nog wel het weekend. Ik moet dit snel vergeten en kijken wat er in het weekend mogelijk is.

.Leaderboard. Lees meer over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam