19 mei 2019

Een lange en zware dag

Overzicht

19 mei 2019

Een lange en zware dag

Soms heb je van die dagen dat het gewoon niet wil lukken, wat je ook probeert en hoe hard je ook vecht. Zo’n dag had ik dus in de derde ronde van het PGA Championship op de Black Course van Bethpage. Op hole 1 had ik nog wel een putt voor birdie van twee meter maar die putt miste ik. Daarna heb ik weinig goeds meer gedaan en als ik een keer een kans kreeg op birdie kreeg ik de bal niet in de hole. Op hole 2 een dubbel-bogey 6 met drie putts. Ik wist geen enkele birdie te maken en ik eindigde ook nog met een 3-putt op hole 18 en dan staat er dus +7 op de scorekaart.

Problemen

Geen enkel onderdeel van mijn spel was eigenlijk goed en dan ga je op deze moeilijke baan problemen krijgen. Gisteren na een lange en zware dag de cut gehaald, vandaag was het andermaal een lange en zware dag en helaas niet met de score waar ik op had gehoopt. Natuurlijk ga ik er zondag alles aan doen om het toernooi goed af te sluiten.

Leaderboard Lees meer over het toernooi op GOLF.NL

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam